5 Şubat 2014 Çarşamba

Falling Skies - Yabanci Dizi Online izle


 Dizinin Konusu

Falling Skies, Amerika'da "TNT" ve Türkiye'de "TNT Türkiye" kanallarında yayınlanan bir bilim kurgu drama dizisidir. Dizinin yapımcılığında Steven Speilberg ve Robert Rodat bulunuyor.
Uzaylılar dünyayı bilinmeyen bir sebepten dolayı istila etmiş ve tüm ülkelerin ordularını yok etmiştir. Dünya nüfusunun %90'ını da katletmişlerdir.
Dizi, uzaylı istilasına uğramış bir dünyada hayatta kalan bir grup insanın uzaylılara karşı baş kaldırışını anlatıyor. Bu grubun başında bir tarih profesörü olan Tom Wason bulunuyor. Tom, uzaylıları yenmek için stratejik planlar hazırlasada uzaylıların ileri düzeyde ve aşırı gelişmiş teknolojik aletleri ve silahları vardır. İnsanların uzaylılara karşı şansı oldukça düşüktür. 



Fallen - Yabanci Dizi Online izle


Dizinin Konusu

18. doğum gününde yaşadığı değişimle olağanüstü yetenekler kazanan ve bir meleğin oğlu olduğunu öğrenen Aaron Corbett'in fantastik hikayesi.
Tanrı insanı yarattığında, kibirli şeytan cennette büyük bir isyan başlattı. Ordusu yenildi ve cennete girmesi sonsuza dek yasaklandı. Yandaşları ve kovulmuş şeytan dünya'da insanların zevkleri arasında yaşamayı seçtiler. Fani kadınları alıp, nefilim denen yasak çocuklar dünyaya getirdiler. Meleklerin kudreti ve insanoğlunun ruhlarıyla...
Sinirlenen tanrı, dünyayı selle yerle bir ederek nefilim'i öldürdü ve şeytan'ı saklı bir yere sürdü. Selden kurtulanları yok etmek için güçlü ve sert savaşçı melekler gönderdi. Fakat kehanete göre, şeytan için bir umut vardı. Onu kurtaracak bir nefilim dünyaya gelecek ve onu cennete götürecek ve o izledi ve bekledi..



Fairly Legal - Yabanci Dizi Online izle


 Dizinin Konusu

Eskiden bir avukattı, şimdi ise bir arabulucu. Beş yıl boyunca yaptığı avukatlık mesleğini bırakmasının nedeni ise kanunların yeterince adil olmayışı. Kurallar olmadan, herkesin vicdanını rahatlatabilecek şekilde, üstün ikna kabiliyetini konuşturarak doğru olan kararların verilmesini sağlayan bir arabulucu. Üvey annesi, eski sevgilisi ve ölen babası da avukat.Babasının hukuk firması ise üvey annesi ve kendisine kalmış.
Başrolünde The L Word dizisinin Carmen’ı olarak tanıdığımız Sarah Shahi’nin yer aldığı dizinin kadrosunda; Ethan Embry, Michael Trucco, Macgyver ve Richard Dean Anderson bulunuyor. Dizinin konusu her ne kadar ahım şahım gözükmese de olaylara farklı bakış açısı getirmesiyle bu açığı fazlasıyla kapatıyor.
Kuralların, kanunların yetersiz kaldığı yerde Sarah Shahi’nin canlandırdığı Kate adlı karaktere başvuruluyor ve o da olaya el atıyor. İki tarafın da gönlünü bir şekilde alan Kate, adil olanı uygulamak için elinden geleni yapıyor. Genelde de vicdanen doğru bulduğunu, her iki tarafa da kabul ettirme kabiliyetini gösteriyor arabulucu olarak.



Extras - Yabanci Dizi Online izle


Dizinin Konusu

Extras, İngiliz BBC ve Amerikan HBO ortak yapımı bir komedi sitcom dizisidir. Dizi ismi, film setlerinde extra olarak adlandırılan figüranlardan gelmektedir.
Dizinin ana karakteri Andy Millman, setten sete koşturan bir figürandır. Fakat ileride büyük bir aktör olma umudu içerisindedir. Bu figüranlık maceralarında ona eşlik eden diğer karakter ise en iyi dostu Maggie'dir. Andy ve Maggie, gerçek bir rol alma umudu ile setlerde gezinirken her seferinde başlarına türlü türlü aksilikler gelir. Andy'nin yeteneksiz menajeri Darren ile yaşadıkları sorunlarda cabası.
Dizinin en güzel yönlerinden biri, her bölümde diziye konuk olarak katılan gerçek oyuncular. Dizi de, bu oyuncuların bilinmeyen yönleri, kompleksleri, davranışları, figüranlara karşı olan tutumları tatlı ve komik bir dille anlatılıyor. Bölüm rehberine göz atarsanız hangi bölümde hangi ünlü oyuncunun konuk olarak katıldığını görebilirsiniz.
Extras, yayınlandığı süre boyunca bir Emmy Ödülü, bir de Altın Küre kazanmıştır. Bunun dışında İngiltere'nin Oskarı olarak gösterilen BAFTA ödüllerine üç kez aday gösterilmiş, bir kez de kazanmıştır. İngiliz Komedi Ödülleri'ni de iki kez müzesine götürmüştür.


Everybody Loves Raymond - Yabanci Dizi Online izle


 Dizinin Konusu

Everybody Loves Raymond, Amerika CBS kanalında 1996 - 2005 yılları arasında yayınlanmış bir komedi sitcom dizisidir. Türkiye'de Cine5, TRT1, Cnbc-e gibi bir çok kanalda yayınlanmıştır. Halen Digiturk Comedy Max kanalında yayınlanmaktadır.
Ray Barone, bol kazancı olan bir spor yazarıdır. Long Island'da güzel karısı Debra, kızı Ally ve ikiz oğulları Geoffrey ve Michael ile güzel bir evde mutlu bir şekilde yaşarlar. Fakat bu mutluluğu evin karşı komşuları olan Ray'in ailesi bol bol gölgeler. Ray'in annesi Marie, babası Frank ve ağabeyi Robert, istedikleri zaman eve dalmaktan hiç çekinmezler. Bu sık ziyaretler Ray ve Debra'yı, özellikle Debra'yı çıldırma düzeyine getirir.
Everybody Loves Raymond, yayın hayatı boyunca 15 Emmy Ödülü kazanmıştır. Emmy dışında 129 ödüle daha aday gösterilmiştir, 49 ödül kazanmıştır.



ER - Yabanci Dizi Online izle


 Dizinin Konusu

ER, Amerika NBC televizyonunun 1994 yılından 2009'a kadar 15 sezon yayınlanmış köklü dizilerinden biridir. Bir hastane draması olan ER, Türkiye'de Cnbc-e kanalında yayınlanmaktadır.
Emergency Room (Acil Servis), kısa adıyla ER, Chicago'da bir hastanede çalışan doktorları, hemşireleri ve oraya gelen hastaların dramatik hikayelerini anlatıyor.
Dizi, dördüncü sezonun ilk bölümü olan Ambush adlı bölümü canlı olarak yayınlayarak televizyon tarihinde bir ilke imza atmıştır. Oyuncular, bu bölümü canlı olarak kusursuz oynayabilmek için sekiz prova yapmışlardır.
ER, yayınlandığı 15 sezon boyunca 116 ödül kazanmış, 232 ödüle de aday gösterilmiştir. Bu ödüllerden 19'u Emmy, 1 tanesi de Altın Küre'dir.



Entourage - Yabanci Dizi Online izle


 Dizinin Konusu

Entourage, Amerikan HBO televizyonunda ve Türkiye'de ComedyMax kanalında yayınlanan bir komedi dizisidir.
Entourage dizisi, çocukluktan beri birlikte gezip eğlenen, aynı evde yaşayan dört yakın arkadaşın arasında geçen komik olayları anlatıyor. Vincent, kariyeri yükselişte olan bir aktördür. Kardeşi Johhny (Drama) 'de yıldızı sönmüş ama tekrar eski günlerine dönmeye çalışan bir aktördür. Eric ve Turtle'da bu iki kardeşin en yakın dostlarıdır. Eğlence ve kadın düşkünü bu dostlar, kendilerini sık sık şöhret peşinde ki manken gibi kızların bulunduğu partilerde buluyorlar. Eğlence ve kadınlar dendi mi onlar için akan sular duruyor.
Entourage, Altın Küre Ödüllerin'de "En İyi Komedi Dizisi" ve "En İyi Yardımcı Aktör" dalında aday gösterilmiş ve Jeremy Piven 2007 "En İyi Yardımcı Aktör" ödülünü almıştır. Jeremy Piven, yine aynı dalda Emmy ödülünün de sahibi olmuştur.



Enlisted - Yabanci Dizi Online izle


Dizinin Konusu

Enlisted, Amerika Fox televizyonunda yayınlanan bir komedi dizisidir.
Birbirinden kişilik olarak oldukça farklı üç kardeş Florida'da yer alan askeri bir kışlada bir araya gelirse ne olur?
Pete Hill, yaptığı bir hata sonucu Florida'da ki bir askeri birliğe sürgün edilir. Tesadüf olarak Pete'in iki erkek kardeşi bu birlikte askerlik yapmaktadır. Ortanca kardeşi Derrick askerlikle alakası olmayan eğlence düşkünü bir karaktere sahipken diğer kardeşi Randy ise çakı gibi bir askerdir. Pete, bir yandan birliği yönetmeye çalışırken diğer yandan da kardeşlerine laf geçirmeye çalışmak zorundadır. Aynı zamanda abilik görevlerinide yerine getirmeye çalışacaktır. 



Eastbound Down -Yabanci Dizi Online izle


 Dizinin Konusu

Kenny Powers anlatılmaz, yaşanır… Will Ferrell’ın yapımcılığını üstlendiği Eastbound & Down’da Kenny Powers efsanesiyle tanışın.
Ünlü beyzbol oyuncusu Kenny Powers her şeye sahipti. Hayranlar, lüks bir hayat, parlak bir gelecek… Sonra önüne bir engel çıktı: Rahatsızlık verici kişiliği. Hem sahadaki hem de saha dışındaki davranışları nedeniyle zaman içinde kariyeri söndü. Tası tarağı toplayıp memleketi Kuzey Carolina’ya dönen Kenny orada muhteşem dönüşünün temellerini atmayı ve şöhreti üzerinden para kazanmayı planlıyor. Ancak eski pırıltılı hayatını kaybettiğinin farkında olmayan Kenny için işler hiç de beklediği gibi gelişmeyecek.



Eureka - Yabanci Dizi Online izle


Dizinin Konusu

2. dünya savaşı sonrası bilimin amacı dünyayı güvenli tutmak olmuştur.( böyle demişler, inandırıcı değil tabi). sonraları albert einstein‘ın liderliğinde bir ekip amerika da kuzey pasifik civarlarında bir bölgede dünya için yararlı olacak, çeşitli über-zekalı insanlar yetiştiren, en iyi plancı ve mimarlar ile ideal yaşama alanlarını tasarlayan-üreten, en iyi çocukların, en sağlıklı insanların yetiştiği ama aynı zamanda kimsenin bilmeyeceği (pentagon hariç) bir kasaba kurarlar ve bu kasabanın adı eureka’dır. ama bu kasabanın da problemleri, iniş çıkışları vardır.jack carter (colin ferguson) işine sadık bir şeriftir. kızı zoe (jordan hinson) ile eureka yakınlarında araba kazası geçirince hayatları değişir.zaten trailer’da jack’in sürekli şaşırışlarına şahit oluyoruz.



Episodes - Yabanci Dizi Online izle


 Dizinin Konusu

Episodes, David Crane ve Jeffrey Klarik tarafından yaratılan ve yapımı Hat Trick Productions tarafından gerçekleştirilen bir Birleşik Krallık / ABD Sitcom tipi dizidir. Açılışını 9 Ocak 2011 tarihinde saat 21:30′da Showtime kanalında yapan dizi 10 Ocak 2011 tarihinde saat 22:00′da BBC Two’da yayınlanmaya başlamıştır. Dizi, Britanyalı komedi yazarı olan karı-koca bir çiftin Birleşik Krallık’ta yakaladıkları başarıyı Hollywood’da da yakalamak için buraya gelişlerini konu almaktadır. Dizi; Showtime ve BBC tarafından 9 bölümlük bir ikinci sezon daha yayınlamak üzere uzatılmıştır. Yapım, Dünya genelinde 186 yayımcıya dağıtılmıştır



Endgame - Yabanci Dizi Online izle


Dizinin Konusu

Dünya satranç şampiyonu rus Arkady Balagan, turnuvalara katıldığı otelde nişanlısının öldürülmesine tanık olur. Bu olayın ardından kendini otele kapatan Balagan yalınayak, robdöşambr ve bornozla dolaştığı Huxley Oteli‘ni evi gibi kullanmaya başlar. Otel başlarda bu duruma ses çıkarmaz çünkü bir çok insan Balagan ile bir oyun oynayabilmek için oteli ziyaret etmektedir. Ancak Arkady Balagan azla yetinebilecek bir adam değildir. Otelin en lüks odasında konaklar, kahvaltıda şampanya içer ve otelden ayrılmaya hiç niyeti yoktur. Yönetim faturayı Balagan’ın burnuna dayayınca artık bir şeyler yapması gerektiğini farkeder. Otel çevresinde gerçekleşen, bir çocuğun kaçırılması olayının çözümüne yardımcı olarak hatırı sayılır bir para kazanır. Balagan artık işini bulmuşur, suçların çözümüne yardımcı olacak, parayı bu yolla kazanacak ve otelde kalmaya devam edecektir. Tabii bunun için dışardaki işleri yaptırması için birilerine ihtiyacı olacak, bu sorunu da Balagan ile oyun oynamak için deliren üniversite öğrencisi Sam ve oda hizmetlisi Alcida ile çözecektir. Başkalarının davalarını çözerken, nişanlısının öldürülmesinin ardındaki gerçekleri de blogger baldızı Pippa ile pek istekli olmasa da yavaş yavaş gün yüzüne çıkarmaya başlar.



Eleventh Hour - Yabanci Dizi Online izle


 Dizinin Konusu

Jerry Brucheimer'ın İngiltere'de aynı isimle yayınlanmış olan Eleven Hour'un Amerikan versiyonu diyebilecğimiz seride Dr. Jacob Wood'u Rufus Sewell, Rachel Young'ı Marley Shelton canlandırmaktadır. Dr. Wood, Amerika hükümetine çalışan ve kötüye kullanılan insanları kurtmaya çalışan bir bilimadamı, Ajan Young ise onu korumakla görevlidir.



Elementary - Yabanci Dizi Online izle


Dizinin Konusu

New York Polis Departmanı’nın çözülmesi imkansız davaları çözmesine yardım eden ikilinin günümüze uyarlanmış versiyonu ELEMENTARY’de Sherlock Holmes’u Jonny Lee Miller, Dr. Joan Watson’ı ise Lucy Liu canlandırıyor. Londra’da itibarını yitirdikten sonra rehabilitasyondan kaçan Sherlock zengin babasının en kötü kabusuyla –ciddi bir arkadaş olan Dr. Watson ile- yaşamaya zorladığı Manhattan’a geliyor. Üç yıl önce bir hastasını ve lisansını kaybedene dek başarılı bir cerrah olan Watson yeni işini insanlara yardım edebileceği ve cezasını ödeyebileceği bir fırsat olarak görmektedir. Ancak, huzursuz Sherlock eski müşterileri gibi değildir.
Sherlock Watson’a bir bağımlılık uzmanı olarak üzerinde uyguladığı çalışmalarının hiçbirinin kendisine uygun olmadığını ve kendi rehabilitasyon sonrası rejimini bulduğunu söyler: New York City’de polis danışmanı olarak çalışmak. Watson’ın huysuz Sherlock’a yeni işinde eşlik etmekten başka çaresi yoktur. Sherlock da Watson’ın tıbbi geçmişinden yararlanabileceğini düşünür. Watson da aslında araştırmacı bir yönünün de olduğunu keşfeder. Sherlock’un polis dostu Yüzbaşı Tobias “Toby” Gregson (Aidan Quinn) Scotland Yard’daki deneyimlerinden Sherlock’un davaları kapatmakta usta olduğunu bilmektedir, bu nedenle onu takımın bir parçası olarak karşılar. Artık New York sokaklarında davaları çözmek için özgürce koşuşturan yaramaz Sherlock’un onu dizginleyecek birisine ihtiyacı olduğu açıktır. Bu iş de Watson’a düşmektedir.



Eastwick - Yabanci Dizi Online izle


   Dizinin Konusu

Eastwick, Amerika ABC televizyonunda yayınlanmış fantastik bir drama dizisidir. İzleyiciler tarafından beğenilmesine rağmen 11. bölümünden sonra düşük reytingleri sebebiyle ABC tarafından rafa kaldırılmış ve dizinin geleceği henüz belli değildir.
Kıyı kasabası Eastwick’te yaşayan Roxie, Kat ve Joanna, önyargıları yüzünden yıllardır birbirlerinden hiç hazzetmezler. Roxie, dışa dönük sanatçı, Kat deli gibi çalışan bir anne ve eş, Joanna ise yerel gazetede muhabirlik yapan tutucu bir kadındır. Ta ki günün birinde parkta meydana gelen tuhaf karşılaşmaya kadar. Birkaç Martini’den sonra bu üç kadın, bir anda çok samimi arkadaş oluverir. Ve üçü de hayatlarının değişmesini dilerler. Bu dilek, gizemli Darryl Van Horne’un kasabaya taşınmasıyla gerçek olacaktır. Serveti, karizması ve seksapeliyle Darryl, bu üç hanım için karşı konulmaz bir kombinasyondur. Gizemli bir biçimde onlara eşşiz özel yeteneklerini keşfetmesi için yardımcı olur.



The Deep - Yabanci Dizi Online izle


Dizinin Konusu

The Deep, İngilitere BBC One ve BBD HD kanallarında yayınlanan bir mini drama dizisidir.
Dizi, bir grup okyanus bilimcisinin Atlas Okyanusu'nda alternatif yakıt kaynakları araştırması sırasında başlarına gelen gizem dolu olayları anlatıyor. Hermes adlı araştırma denizaltısıyla çıktıkları bu özel görevde ekibin başlarından Dr. Donnelly araştırma için tek kişilik mini denizaltı Casper ile ekipten ayrılır ve kaybolur. Aynı ekip 6 ay sonra tekrar aynı bölgede görevlendirilir, bu sefer ki görevleri hem kayıp denizlatıya ulaşmak, hem de araştırmayı tamamlamaktır. Ancak okyanusun derinliklerinde onları bekleyen bir gizem vardır.



The Dead Zone - Yabanci Dizi Online izle


 Dizinin Konusu

The Dead Zone Stephen King'in aynı isimli "Dead Zone" romanından televizyona uyarlanmış bir gerilim, drama dizisidir.
Johnny Smith, nişanlandığı gün geçirdiği bir trafik kazası sonucu komaya girer. Uzun bir süre komada kalan Johnny'den doktorlar artık umudu kesmiştir ve nişanlısıda başka bir adamla evlenmiştir.
Fakat Johnny hiç beklenmedik bir şekilde 6 yıl sonra komadan uyanır. Bu 6 yıllık sürede hayatında bir çok değişiklik olmuştur. Ama asıl değişiklik Johnny'nin beyninde gerçekleşmiştir. Bu uzun süreli koma sonucunda Johnny'nin beyninde ki Dead Zone adlı bölüm çalışmaya başlamış ve bazı psişik güçlere sahip olmuştur. Johnny Smith dokunduğu kişilerin veya nesnelerin geçmişlerini ve geleceklerini görebilmektedir.



Dead Set - Yabanci Dizi Online izle


Dizinin Konusu

Dead Set, İngiliz E4 kanalında 5 bölüm olarak yayınlanmış, korku ve gerilim içerikli bir mini dizidir. Yapımcılığını İngiliz karikatürist ve komedyen Charlie Brooker yapmıştır.
Dead Set'i 5 parçaya ayrılmış bir zombi filmi olarak düşünebilirsiniz. Ama bu dizinin kurgusu klasik zombi filmlerinden biraz daha farklı. Dizi, Big Brother yarışmasıyla başlıyor. Ülkemizde de yayınlanan adıyla Biri Bizi Gözetliyor.
Big Brother yarışmacıları, her tarafı kameralarla çevrili, dış dünyayla izole bir evde yaşamaya devam ederken İngiltere'de bir salgın sonucu zombiler türemeye başlar. Dış dünyadan habersiz yarışmacılar, bir süre sonra yapım ekibiyle irtibat kuramaz hale gelince şüphelenmeye başlar. Big Brother seti, artık ölüm kalım setine dönmüştür.



Day Break - Yabanci Dizi Online izle


Dizinin Konusu

Day Break, Amerikan ABC televizyonunda yayınlanmış bir aksiyon, macera dizisidir. Dizi 13 bölüm planlandığı halde düşük reytingler sebebiyle 6. bölümde ABC tarafından yayını iptal edilmiştir. Fakat tepkiler üzerine kalan bölümleri internet ve DVD aracılığıyla yayınlamıştır.
Dedektif Brett Hopper, bir sabah uyandığında savcı yardımcısı Alberto Garza'yı öldürmekle suçlandığını öğrenir. Kendisine komplo kurulduğunu farkeder ve kaçma teşebbüsünde bulunur. Fakat sevdiklerinin de tehdit altında olduğunu öğrenince neler olduğunu öğrenip olayları çözmeye çalışır. Gün geceye kavuştuğunda artık olayları değiştirebilmek için çok geçtir. Tekrar sabah olduğunda olayların aynı şekilde tekrarlandığını farkeder. Dizinin ana temasıda buna dayanıyor, Groundhog Day filminde ki gibi aynı günün sürekli tekrar etmesi. Bu filmden tek farkı bol bol aksiyon ve çözülmesi gereken tonlarca ipucu olması. Brett, her bölümde aynı günü tekrardan yaşıyor ve her seferinde olayları çözebilmek için farklı bir yol izleyerek çözüme ulaşmaya çalışıyor.
Kısacası Day Break'i, ilginç konusu, bol aksiyon ve gerilim sahneleriyle reytinglere kurban edilmiş başarılı bir mini dizi olarak tanımlayabiliriz.



Dawson's Creek - Yabanci Dizi Online izle


Dizinin Konusu

Dawson's Creek, Amerika The WB kanalında 1998 - 2003 yılları arasında yayınlanmış bir gençlik dizisidir. Türkiye'de ilk olarak Cnbc-e kanalında gösterilmiştir. Daha sonra Digiturk ve Kanal 1 televizyonlarında yayınlanmıştır.
Dizi, Massachusetts eyaletinde yer alan hayali Capeside kasabasında yaşayan gençlerin lise çağlarından üniversite çağlarına kadar uzanan maceralarını, arkadaşlık ve aşk ilişkilerini anlatır.
Dizinin karakterlerine deyinecek olursak; Dawson, ileride yönetmen olmak isteyen saf bir delikanlıdır. Joey, Capeside'ın en güzel kızıdır ama aynı zamanda da en fakiridir. Pacey, kasabanın en tembel öğrencisidir. Jen, New York'tan Capeside'a ailesi tarafından ceza olarak gönderilmiş, geçmişi kirli ama güzel bir kızdır.
Dawson's Creek, yayınlandığı 6 sezon boyunca 6 ödül kazanmıştır, 22 ödüle de aday gösterilmiştir. Bu ödüllerden üçünü Joshua Jackson, Teen Choice Awards'tan kazanmıştır. Dizide ki bir çok oyuncu, ilk olarak bu diziyle ünlü olmuşlardır.


Dracula - Yabanci Dizi Online izle


Dizinin Konusu

Dracula, Amerika İngiltere ortak yapımı bir korku, drama dizisidir. Amerika'da NBC televizyonunda yayınlanmaktadır.
Dizi, 19. yılların sonlarında Londra'da geçiyor. Dracula, Amerika'dan Londra'ya girişimci kılığında yerleşir. Viktoryan halkına modern bilimi getirecek adam olarak tanınır. Ama asıl amacı yüzyıllar önce onun hayatını altüst eden insanlardan intikam almaktır. Bu planı durdurabilecek tek şey ise aşktır. Dracula'nın karşısına ölen eski karısına birebir benzeyen bir kadın çıkar ve aşık olur. Seçim yapmak çok zordur artık, intikam mı, aşk mı? 



Downton Abbey - Yabanci Dizi Online izle


Dizinin Konusu

Grantham Kontu Robert Crawley'in malikanesinde ailesiyle ve çalışanlarıyla yaşadığı, mutlu ve huzurlu olduğunu düşündüğü bir hayatı vardır. Ama bu hayatlar, 15 Nisan 1912 itibariyle bir daha eskisi gibi olamayacak şekilde değişir. Ünlü transatlantik Titanic buzdağına çarparak batar ve gemiyle birlikte Crawley ailesi iki ferdini kaybeder. Daha doğrusu iki varisi... ve olaylar başlar



Dollhouse - Yabanci Dizi Online izle


 Dizinin Konusu

Dollhouse, Amerikan FOX televizyonu yapımı bir bilimkurgu, drama dizisidir. Dizinin yapımcısı Joss Whedon, daha önce Fox tarafından çekimleri yarım bırakılıp iptal edilen Firefly adlı dizi projesinden tanınıyor.
Dollhouse dizisinin konusu, değişik kişilikler ve yetenekler yüklenebilen bir grup insanın çıktığı görevler ve maceralar olarak nitelendirilebilir. Bu insanlar, görev olmadığı zaman ise zihni temizlenmiş bir biçimde Dollhouse denen bir yerde yaşıyorlar. Dollhouse denen bu illegal gizli örgüt, müşterilerinin istekleri doğrultusunda elemanlarına her türlü kişilik özelliği, sağlık kusurları vs. gibi bir çok özellik yükleyip kusursuz bir iş çıkarıyor.
Dizinin bir safhası bu özel görevlerle geçiyorken, ana hikaye Echo adlı karakterin etrafında geçiyor. Echo, zihni temizlenmiş olmasına rağmen geçmişinden bir takım anılar hatırlamaya başlayınca aslında kim olduğunu araştırmaya başlıyor.


Doctor Who - Yabanci Dizi Online izle


Dizinin Konusu

Doctor Who, İngiliz BBC televizyonunun en köklü dizilerinden biridir. Dizinin klasikleşmiş serileri 1963 - 1989 yılları arasında yayınlanmıştır. 1996 yılında da filmi çekilmiştir. Sitemizde ele alıcağımız yeni serileri ise 2005 yılından itibaren klasik serilerin devamı olarak yayınlanmaya başlamıştır. Türkiye'de Cnbc-e 2009 sezonunda yayınlanmaya başlıcaktır.
Dizinin ana karakteri Doctor, uzaylı bir zaman yolcusudur. Geçmişte yaşadığı gezegen Gallifrey, düşmanları Dalekler tarafından son zaman savaşında yok edilmiştir. Gezegenden bir tek Doctor sağ olarak kurtulmuştur. Doğal olarak yaşayan son zaman lordudur. Kendini yenileyebilme, şekil değiştirme, ölümsüzlük gibi özelliklere sahiptir.
Tardis adlı bir uzay zaman gemisiyle yolculuk yapan Doctor, yardımcıları ile birlikte uzay ve zamanı keşfeder, problemleri çözüp hataları düzeltir, çeşitli yaratıklarla yüzleşir. Eğlenceli bir hikaye anlatımına sahip olan dizi, kimi zaman aksiyon sahneleriyle heyecanlandırırken kimi zamanda absürd sahneleriyle izleyicileri eğlendiriyor.
İngilizlerin en kült dizilerinden biri olan Doctor Who, 2005 yılından itibaren başlayan yeni serileriyle 4 sezonda 39 ödül kazanmış, 40 ödülede aday gösterilmiştir.



Divine: The Series - Yabanci Dizi Online izle


Dizinin Konusu

İnancında ki kayıpla mücadele eden genç bir rahibin dünyası, ölümsüz bir varlık olan Divine'ın tekrar canlanmasına tanık olduğunda tepetaklak olur.Kilise tarafından tapınak verilen Divine, kaybolmuş ruhlara iyi ve kötü arasında kendi kaderlerini seçme güçleri olduğunu göstermek için hiç bitmeyen bir mücadele yürütmektedir.Rahibin akıl hocası ve Divine'nın sokaklar hakkında herşeyi bilen yardımcısının rehberliğiyle Peder şimdi kendi şeytanlarıyla ve Divine'a meydan okuyan karanlık güçlerle yüzleşmelidir.''Dizi bölge kısıtlaması olmadan yayınlanacak ve dizinin yaratıcıları uluslararsı seyirci için anlaşılır olsun diye altyazılı olmasını planlıyorlar. 



Dexter - Yabanci Dizi Online izle


Dizinin Konusu

Dexter, Amerikan Showtime televizyonun da yayınlanan suç ve drama dizisidir. Türkiye'de de e2 kanalında yayınlanır.
Diziye adını veren Dexter Morgan, Miami Metro Polis Departmanı, Adli Tıp bölümünde Kan Analizi Uzmanı olarak çalışmaktadır. Kendine ayırdığı boş vakitlerinde ise bir seri katildir. Günlük işinde cinayetleri çözerken geceleri de bir çok cinayet işler, üstelik her iki işinde de son derece uzmandır.Dexter'ın neden böyle bir insan olduğu dizinin arka planında yavaş yavaş çocukluğundan itibaren anlatılıyor. Dexter'ın üvey babası Harry, Dexter'ı çok önceden çözmüş ve ölmeden önce Dexter'ın öldürme içgüdüsünü yasalardan kurtulup serbest kalan suçlular üzerinde uygulaması konusunda eğitmiştir. Dexter, Harry'nin kuralları adını verdiği manevi kitabından sık sık alıntılar yapar. Kitabın merkez inancı sadece kendisi gibi olanları, yani katilleri öldürmesini söyler. Günlük yaşantısında şüphe çekmemek için sahte duygular geliştirir, sosyal olmaya çalışır.
Dizinin diğer karakterlerinden Debra Morgan, Dexter'ın üvey kardeşi ve iş arkadaşıdır. Dexter'ın durumundan ve babalarıyla olan ilişkisinden haberi yoktur.
Dexter, başta Emmy olmak üzere bir çok ödül kazanmıştır. Ayrıca en iyi erkek oyuncu dalında Altın Küre'ye aday olmuştur.



Devious Maids - Yabanci Dizi Online izle


  Dizinin Konusu

Dünya çapında hızlı bir şekilde ün kazanan Devious Maids dizisinin başrollerinde Sabrina Wind, Eva Longoria, Paul McGuigan, Larry Shuman, David Lonner, John Mass, Paul Presburger ve Michael Garcia gibi isimler yer alıyor.Devious Maids dizisi Beverley Hills’de yaşayan en zengin, en güçlü ailelerinin yanında çalışan dört hizmetçinin, kısa bir süre önce öldürülen ve cinayeti aydınlatılamayan bir başka hizmetçinin cinayetini çözmek için bir araya gelerek ittifak kurmalarını konu alıyor.Dania Ramirez dizide kocasının ölümünden sonra oğlunu Meksika’da bırakmış Rosie isminde bekar bir anne, Ana Ortiz iyi eğitimli bir kadın olan ancak hikayenin geçtiği lüks mahallede iş bulmak ve hizmetçi olmak için gizli bir nedeni bulunan ve oğlunun cinayetten dolayı hüküm giymesinden sonra cinayet davasındaki gerçekleri öğrenebilmek için kararlı olan Marisol, Judy Reyes genç kızı Valentina ile birlikte çalışan zeki ve neşeli birisi olarak tanımlanan Zoila, Roselyn Sanchez ise ünlü bir şarkıcı olma hayallerine sahip Carmen karakterini canlandıracak.





Desperate Housewives - Yabanci Dizi Online izle


  Dizinin Konusu

Yakın arkadaşları Mary Alice’in beklenmedik intiharıyla hayatları sarsılan dört ev kadını esrar perdesinin arkasındakileri ortaya çıkarırken mahallede ifşa edilmeyen kirli çamaşır kalmayacak. Farklı karakterlere sahip dört ev kadını, dışarıdan sıradan ve sakin görünen hayatlarının aslında ne kadar büyük çıkmazlar, zorluklar ve entrikalarla dolu olduğunu gösterecek izleyenlere. Mary Alice’ın öbür tarafa geçip her şeyi görmüş birinin bilgeliğiyle şekillenen yorumunun eşliğinde, Wisteria Lane’in “Umutsuz Evkadınları”nın heyecan verici dünyası…



Defying Gravity - Yabanci Dizi Online izle


 Dizinin Konusu

Bilimkurgu gerilim türünde olan dizinin konusu: Altı senelik, amacı gizli bir uzay görevi için seçilen 5 ülkeden 4 erkek, 4 kadın toplam 8 astronotun başından geçenler aktarılıyor. Bir yandan uzay yolculuğu macerası, bir yandan da astronotların bu göreve seçilme süreçleri yani geçmişleri ele alınan dizide yayıncı kuruluş ABC dizisini “seksi ve provokatif bir gerilim” olarak tanımlamış. Dizinin 2 saatlik pilot bölümü 2 Ağustos Pazar akşamı yayınlandı. Defying Gravity‘nin yapımcısı birçok dizinin yaratıcısı, Grey’s Anatomy ve Ugly Betty dizilerinin yapımcılarından biri olan James Parriott. Fragmanla ilgili yorumların geneli de Grey’s Anatomy dizisinin uzay versiyonu olacağı yönünde… Oyuncular arasında Laura Harris, Ron Livingston, Christina Cox bulunuyor.



Defiance - Yabanci Dizi Online izle


Dizinin Konusu

Defiance, Rockne S. O’Bannon, Kevin Murphy ve Michael Taylor tarafından Syfy kanalı için yapılan bilim kurgu televizyon dizisidir.
Defiance, geleceğin dünyasında geçen ve insanlar ile uzaylılar arasındaki umutsuz bir savaşı ekranlara yansıtacak bir yapım olacak. True Blood ve Ugly Betty'nin eski yıldızlarından Grant Bowler dizide küresel çatışmaya yakalanmış, yeni yeni filizlenen ve kalkınmakta olan bir kasabanın kanun koruyucu şefi, eski bir deniz piyadesi Jeb Nolan rolüyle dizi kadrosuna katılan ilk isim olmuştu. Julie Benz, Jaime Murray, Tony Curran ve Stephanie Leonidas dörtlüsü diziye katıldıkları açıklanan yeni isimler oldu.Dizi 15 Nisan 2013 Pazartesi günü Amerika’da gösterime girdi. Ve aynı hafta içerisinde birçok ülkede yayınlandı.



Deception - Yabanci Dizi Online izle


Dizinin Konusu

NBC kanalında yakın bir zamanda ekrana gelmesi beklenen dizimizin konusu kısaca şöyle : Sorunlu bir kızın ölümünün cinayet olduğuna inanan ve gerçeğe ulaşabilmek için zekice bir plan yapan FBI ajanı Will Moreno tarafından görevlendirilen Joanna Locasto isimli bir kadın dedektifin, en yakın çocukluk arkadaşı olan zengin, sosyetik ve ünlü parti kızı Vivian Bowers'ın 32 yaşında ölü olarak bulunmasının ardından zengin ve sorunlu Bowers ailesiyle yakınlaşması ve yirmi sene önce neredeyse birlikte yaşadığı bu aileye yeniden - ancak bu sefer gizli bir görevle - katılıp karanlık sırları ortaya çıkarmaya ve cinayet soruşturmasını sonuçlandırmaya çalışması ekseninde gelişen olayları konu ediniyor.


Death Valley - Yabanci Dizi Online izle


Dizinin Konusu

Death Valley, Los Angeles Polis Departmanı'nın doğaüstü yaratıklarla ilgilenen özel bir ekibinin San Fernando Vadisi'ni işgal eden ve nereden geldikleri belli olmayan vampir, kurtadam ve zombilerle olan mücadelesini ekranlara yansıtıyor. Belgesel tarzında çekilen, komedi ve korku öğelerini birleştiren korku komedisi olarak adlandırabileceğimiz dizi Amerikan belgesel/reality televizyon serisi Cops ve İngiliz korku filmi Shaun of the Dead'in bir karışımı niteliğinde. Dizinin hikayesi içerisinde geçen çeşitli sahne ve repliklerle birçok dizinin tiye alındığını izliyoruz.



Death Note - Yabanci Dizi Online izle


Dizinin Konusu

Yagami Light, zeki ve derslerinde gayet başarılı bir lise öğrencisidir. Light için bu dünyada en önemli şey adalettir. Haberlere yansıyan cinayetlerden ve insanların yozlaşmasından son derece bıkmıştır. Bir şinigami olan Ryuk, Şinigami Dünyasında hep aynı şeyleri yapmaktan sıkılmıştır ve eğlenmek için sahip olduğu iki Ölüm Defteri’nden birini dünyaya atar. Bu defteri Light bulur. Defteri açtığında ilk olarak kuralları okur. “Bu deftere ismi yazılan kişi ölür.” maddesini görünce bunu bir şaka zanneder. Ama yine de defteri alır. Eve geldiğinde televizyondaki haberlerde bir rehin tutma haberi yayınlanır. Şüphelinin ismi ve yüzü televizyonda açıklanır. Light, tereddüte düşsede “böyle bir şeyin gerçekleşmesinin imkansız olduğu” düşüncesine inandığı için şüphelinin ismini deftere yazar. 40 saniye sonra televizyondan şüphelinin kalp krizi geçirip öldüğünü öğrenince defterin gerçek olduğunu anlar. Light, bu defteri kullanarak dünyaya adaleti sağlamak ve Yeni Dünyanın Tanrısı olmak ister. Suçluların sürekli kalp krizi geçirerek ölmesi, insanlara bu ölümlerin tesadüf olmadığını hissettirmiştir. Halk tarafından Light’ a “Kira” (Jap: Katil) ismi verilir. Bazı insanlar Kira’yı adalet adına yaptıklarından dolayı desteklerken, bazı insanlar ise bunun insanlık dışı olduğu gerekçesiyle Kira’yı desteklemez. Light, insanların kendisini desteklememesine aldırmaz. Ona göre ister iyi ister kötü olsun, karşısına çıkan herkesi yok edecektir.
Sonra, Interpol tarafından bu gizemli ölümler hakkında bir soruşturma başlatılır. Soruşturmaya dedektif “L” de dahil edilir. “L”, “Kira”nın Japon vatandaşı olduğunu yaptığı bir test ile anlar. “L”, Kira’ ya yaptıklarının insanlık dışı olduğunu ve bunun için idam edileceğini söyler. Böylelikle ikisi arasında bir savaş başlar. Kimliği ilk deşifre olan kaybedecektir


Death Comes To Pemberley - Yabanci Dizi Online izle


  Dizinin Konusu

2013 İngiltere BBC One yapımı olan Death Comes To Pemberley dizisi 60dk. dan oluşan 3 bölümden oluşmaktadır.
PD James'in "Best Seller" romanından uyarlanan hikâye Jane Austen'ın Gurur ve Önyargı romanının kahramanlarını cinayet ve duygusal karmaşanın içine dahil eder.
Elizabeth ve Darcy altı yıllık evlidirler ve artık iki küçük oğulları vardır. Muhteşem malikâneleri Pemberley'de büyük bir baloya hazırlanırken
Elizabeth'in kardeşi Lidia'nın habersiz gelişi ve ardından kocası Wickham'ın bir cinayete kurban gitmesiyle olaylar başlar. Dizinin çekimleri Haziran 2013'te Yorkshire ve Derbyshire'da başladı.



Deadwood - Yabanci Dizi Online izle


Dizinin Konusu

Deadwood, Amerika HBO kanalında 2004-2006 yılları arasında 3 sezon yayınlanmış bir western dizisidir. 3. sezon sonunda HBO kanalı tarafından iptal edilen Deadwood dizisinin 2 saatlik bir film ile finali yapılacağı söylentiler arasındadır. Dizi ülkemizde de Digiturk Dizimax kanalında yayınlanmıştır.
Dizi, Güney Dakato bölgesinde Deadwood adlı bir yerleşim biriminde geçiyor. Bu yerleşim biriminin en önemli özellikleri ise o dönem ki Amerikan Hükümeti'nin tanımadığı özerk bir yerleşim birimi olması ve büyük altın madenleri barındırmasıdır. Özerk yapısı sebebiyle Deadwood'ta kanun güçlü ve zengin adamlardan sorulur. Kısacası Deadwood'ta hayatta kalmak için güçlü ve paralı olmak şarttır.
1870'li yıllarda ortaya çıkan altın arama furyası sonucu Deadwood'a yabancılar akın etmeye başlar. Dizinin konusu ise bu yabancılar ile Deadwood sakinleri arasında ki çatışmaları ve çıkar ilişkilerini konu alıyor.
Deadwood, 28 kez aday gösterildiği Emmy Ödülleri'ni 8 kez kazanma başarısını göstermiştir. Dizi 1'de Altın Küre ödülü kazanmıştır.



Dead Like Me - Yabanci Dizi Online izle


Dizinin Konusu

Komedi-drama türündeki dizide; ölmekte olan insanların ölüm ile yaşam arasında yaşadıkları ekranlara geliyor. 18 yaşındaki Georgia “George” Lass, eğitimini yarıda bırakmış, yeteneklerinin farkında olmayan, ilgisiz ve motivasyonu zayıf mutsuz bir genç kızdır. Günlerden bir gün MIR uzay istasyonundan bir klozetin üzerine düşmesi sonucu kendisini kaldırımda bulur. George öldüğünü ancak Azraillerden oluşan ekibin lideri Rube’la karşılaşınca fark eder.
George, ruhunun bir sonraki seviyeye ulaşabilmesi için öbür dünyaya geçmek üzere olan ruhlara yardım etmek, böylelikle de kotayı doldurmak zorundadır.



Dark Blue - Yabanci Dizi Online izle


 Dizinin Konusu

Polisiye dizilerin bir numaralı ismi Jerry Bruckheimer'ın prodüktörlüğünü üstlendiği Dark Blue, gizli bir polis ekibinin Los Angeles'ın en azılı suçlularıyla giriştikleri mücadeleleri konu alıyor. Los Angeles Polis Departmanı’na bağlı olmasına rağmen yasal olarak var olmayan bir gizli polis ekibinin başında, hayatını karanlık işler çeviren derin suç örgütleriyle savaşmaya adamış olan Carter Shaw yer almaktadır. Üstlendikleri gizli görevlerde bazen aylarca farklı kimliklere bürünüp suçlularla yaşamak zorunda kalan ekip, iş bittikten sonra gerçek kimliklerine dönmekte zorluk yaşayabiliyor. Bu nedenle ekipte Ty Curtis dışında düzenli bir ilişki yaşayan yok. Her birinin karanlık geçmişlere sahip olması ise bir anlamda onların bu ekipte yer almalarının başlıca sebebi. Karayip Korsanları, Armageddon ve CSI serisi gibi büyük bütçeli yapımların mimarı Jerry Bruckheimer’ın yeni dizisini kaçırmayın.



Damages - Yabanci Dizi Online izle


Dizinin Konusu

Damages, Amerikan FX televizyonun da yayınlanan bir drama serisidir. Yapımcısı Daniel Zelman ve Glenn&Todd Kessler kardeşlerdir.
Ellen Parson (başrol oyuncusu), üstü başı kanlar içinde ve yarı çıplak halde sokakta koşarken polis tarafından göz altına alınır. Daha sonra Ellen'ın evinde yapılan aramada nişanlısı David'in küvetin içinde kanlar içinde ki cesedini bulur ve Ellen cinayet suçuyla tutuklanır. Bu girişle birlikte hikaye, Ellen'ın avukatlık işine başladığı 6 ay öncesine döner.
Hikaye anlatımı dizinin girişi temel alınarak flashback ve flashforward'lar ile kurgulanmış. Ellen'ın neden kanlar içinde kaldığını, nişanlısının neden öldürüldüğünü flashback'ler yardımıyla öğrenirken, cinayetten sonra gelişen olayları flashforward'lar ile öğreniyoruz.
Damages, "Writers Guild of America" tarafından "En İyi Dizi" ödülünü kazanmıştır. Ayrıca 4 dalda 65. Altın Küre'ye aday gösterilmiştir.


Dallas - Yabanci Dizi Online izle


Dizinin Konusu

33 yıl önce başlayan ve dünyanın dörtbir tarafından milyonlarca hayranı olan Dallas dizisi ekranlara geri dönüyor.
Bugüne kadar 357 bölümü yayınlanan dizi, Ewing ailesinin büyük oğlu J.R.’ın sinsi gülüşüyle özdeşleşmişti. TNT Amerikan televizyon kanalının yayınlayacağı on yeni bölümde J.R. Ewing’i yine 80 yaşındaki Larry Hagman oynayacak.
‘KÖTÜ ADAM’ J.R. YİNE İŞBAŞINDA! Dallas dizisi ilk kez 1978 yılında yayınlanmış ve 1991′de de ekranlara veda etmişti. Dünya genelinde 70 ülkede izlendi. Diziye Larry Hagman’ın rolü için yüksek ücretler talep etmesi nedeniyle son verildiği söyleniyor.
J.R. Ewing rolündeki Larry Hagman, Dallas dizisinin bugüne kadar çekilen 357 bölümünde de rol alan tek oyuncusu. Hagman ve J.R.’ın kardeşini oynayan 62 yaşındaki Patrick Duffy, dizinin pek çok bölümünde kamera arkasına geçerek yönetmenlik de yaptılar.
ARTIK ÇOCUKLARIN SÖZÜ GEÇİYOR Dallas’ın planlanan yeni on bölümü, 2012 yazında ekranlarda izlenebilecek. Teksaslı petrol zengini Ewing ailesinin yaşadığı ünlü ‘Southfork Çitliği’nde artık J.R’ın oğlu John Ross’un sözü geçecek. John Ross’u 29 yaşındaki Josh Henderson, Bobby’nin üvey oğlu Christopher’ı da ‘Desperate Housewives’taki bahçeven rolüyle tanınan 32 yaşındaki Jesse Metcalfe canlandıracak. Deutsche Welle’nin haberine göre yine dizinin en önemli karakterlerinden biri olan Sue Ellen rolünü bugün 71 yaşında olan Linda Gray oynamaya devam edecek.
Dizinin unutulmaz karakterleri J.R., Bobby, Sue Ellen’i canlandıran Larry Hagman, Patrick Duffy ve Linda Gray yeni bölümlerde de oynayacak.


Dads - Yabanci Dizi Online izle


Dizinin Konusu

Başarılı bir video oyun şirketinin kurucusu, çocukluk arkadaşı, 30′larında iki adamın hayatı, kendilerince orijinal kişilikleri olan babalarının onların yanına taşınması üzerine karışıyor. Bundan sonra Warner’ın (sağdaki) evliliği ve hayatı, Eli’ın zaten karışık olan hayatı ve ikilinin işleri, arkadaşlıkları test edilmeye başlanmış oluyor.
Dizi, Ted‘in arkasındaki ekibin elinden çıkan bir yapım ve Seth MacFarlane‘in FOX’a Family Guy ve American Dad‘ten sonra eş zamanlı 3. dizisi. Eli’i canlandıran Seth Green, Family Guy’da Chris Griffin’i seslendiriyor, Warner’ı oynayan Giovanni Ribisi ise Ted’te rol almış bir oyuncu.



Da Vinci's Demons - Yabanci Dizi Online izle


Dizinin Konusu

Da Vinci's Demons, Spartacus dizisini yayınlayan Amerikan Starz kanalında gösterilen İngiltere-Amerika ortak yapımı bir fantastik drama dizisidir.
Da Vinci's Demon dizisinde, ünlü ressam/matematikçi/mühendis/fizikçi vs. Leonardo Da Vinci'nin pek bilinmeyen gençlik yılları anlatılıyor. Leonardo, henüz 25 yaşında ve ileri derece de ve çok yönlü yüksek bir zekaya sahiptir.
Müthiş zekası ve ileri görüşlülüğü sayesinde Leonardo Da Vinci, gerçeklerin üzerini örtmeye çalışan karşı güçleri, zekasını adeta bir silah olarak kullanarak püskürtüyor. Amacı geleceği özgürleştirmektir. Ve bu amacı tek başına gerçekleştirmeye çalışırken aklını yitirmenin sınırlarına dayanıyor.
Dizinin yapımcılığında Batman ve Blade serilerinden tanıdığımız ünlü yönetmen/senarist David S. Goyer yer alıyor. 



Curb Your Enthusiasm - Yabanci Dizi Online izle


Dizinin Konusu

Curb Your Enthusiasm, Amerikan HBO yapımı bir komedi sitcom dizisidir. Dizinin yapımcılık koltuğunda efsane dizi Seinfeld'in yapımcısı ve yazarı Larry David bulunmaktadır.
Dizi, ilk olarak Larry David'in HBO ile birlikte planladığı "Larry David: Curb Your Enthusiasm" adlı yapımla başladı. Daha sonra bu projeyi diziye dönüştürdüler. Dizi de Larry David, kendisinin kurgusal bir versiyonunu oynamaktadır. Aynı şekilde dizide ki yan karakterlerin çoğuda Larry David'in yakın arkadaşlarıdır ve onlar da kendilerini oynamaktadırlar. Kısacası dizinin konusu Larry David'in tam kendisidir.
Curb Your Enthusiasm, bir düzine Emmy Ödülü'ne aday gösterilmiş ve birini kazanmıştır. Ayrıca bir de Altın Küre ödülü kazanmıştır.



CSI: Crime Scene Investigation - Yabanci Dizi Online izle


Dizinin Konusu

CSI, yani Crime Scene Investigation, Amerika Kanada ortak yapımı bir polisiye gerilim dizisidir ve CBS kanalında yayınlanır. Dizinin Las Vegas'ta geçmesi sebebiyle diğer bir adıda CSI: Las Vegas'tır. Türkiye'de Kanıt Peşinde adıyla TRT ekranlarında gösterilmiştir. Ayrıca Digiturk Dizimax kanalında yayını sürmektedir.
CSI dizisi, FBI'ın "Olay Yeri İnceleme" ekibini konu alıyor. Cinayet mahallini araştıran ajanların kanıt toplamalarına, ipuçları ve kanıtları birleştirip bulmacaları çözmelerine büyük bir heyecan ve merakla tanık oluyorsunuz. Olayları çözerken kullanılan tekniklerin çok çeşitli olması sebebiyle dizinin tek düze gitmesi önlenmiş.
Dizinin iki tane de spin-off'u vardır. Bunlardan ilki 2002 yılında yayınlanmaya başlanan CSI Miami ve 2004 yılında yayınlanmaya başlayan CSI New York'tur.
Dünyanın en çok sevilen ve seyredilen, izlenme rekorları kıran dizilerinden biri olan CSI, toplamda 40 ödül kazanmış, 95 kez de aday gösterilmiştir. Bu ödüllerden dördü Emmy'dir, 24 kez de aday gösterilmiştir. Altın Küre Ödülleri'ne de 6 kez aday gösterilmiştir.


Criminal Minds - Yabanci Dizi Online izle


 Dizinin Konusu

Criminal Minds, Amerika CBS televizyonunda yayınlanan bir polisiye drama dizisidir.
Dizi, FBI'ın Quantico karargahında ki "Davranış Analizi Ünitesi"nde geçiyor. Dizinin adından da anlaşılacağı üzere bu ünitede bulunan uzmanlar suçluların kafalarının nasıl çalıştığına ilişkin analizler yapıyor, onlar gibi düşünerek suçluları ele geçiriyor. İnanılmaz bir kurguya sahip olan Criminal Minds dizisi, CSI dizisi gibi gerçek suç dosyaları üzerinden yazılıyor ki diziyi başarılı kılan en büyük etkenlerden biride bu.
Criminal Minds, 2008 ve 2009 yıllarında birer kez Emmy Ödüllerine aday gösterilmiştir. Ayrıca üç kez ASCAP, iki kezde BMI ödüllerini kazanmıştır.



Coupling UK - Yabanci Dizi Online izle


Dizinin Konusu

Coupling, Steven Moffat tarafında yazılmış İngiliz yapımı bir komedi sitcom dizisidir. Türkiye'de Cnbce ve Comedy Smart ekranlarında yayınlanmıştır.
Coupling dizisi, bir arkadaş grubu arasında ki komik olayları anlatıyor. Konu anlatımı daha çok cinsellik üzerine olan dizi, bu konu üzerinden oldukça absürd bir komedi anlatım tarzıyla seyirciyi kırıp geçiriyor.
Saf, utangaç yapısıyla ve komik tavırlarıyla Jeff dizinin en komik karakterlerinden biri. Kadın düşkünü ve cinsel organıyla ünlü Patrick ise takıntılı Sally ile çıkmaya başlayınca kendine dur demek zorunda kalıyor. Mütevazi tavırlı olan Steve ise, aşırı konuşan Jane'den zorda olsa ayrılarak hassas yapılı Susan ile çıkmaya başlıyor.
Dizinin Amerikan versiyonuda çekilmiştir fakat İngiliz versiyonun yakaladığı başarıya ulaşamamıştır.  


The Cleveland Show - Yabanci Dizi Online izle


 Dizinin Konusu

The Cleveland Show, Amerika Fox televizyonun da yayınlanan bir komedi animasyon dizisidir. Family Guy dizisinin spin-off'udur. Family Guy'ın yaratıcısı olan Seth MacFarlane bu dizide de yapımcılık, yazarlık ve seslendirme görevini sürdürmektedir.
Family Guy dizisinde ki Quagmire karakterinin Cleveland'ın karısı Loretta ile yatması sonucu Cleveland, karısından boşanıp Quahog kasabadan ayrılmaya karar vermiştir. Bu şekilde Family Guy dizisinden ayrılan Cleveland, kendi özel dizisiyle tekrar ekranlara geliyor.
Oğlu Cleveland Jr. ile Stoolbend kasabasına taşınan Cleveland, burada çocukluk aşkı olan Donna ile karşılaşıyor. Donna'da dul kalmıştır ve iki çocuğu vardır. Cleveland ve Donna, eski günlerini hatırlayarak bir aile kurmaya karar verir ve evlenirler.
Brown ailesinin komşuları da enteresan insanlardır. İnsanlardır demek biraz yanlış olucak çünkü komşularından biri ayılardan oluşan bir aile, diğer ise geri kafalı bir İngiliz aile.



Chicago PD - Yabanci Dizi Online izle


Dizinin Konusu

Chicago Polis Departmanının District 21’ı iki farklı gruptan oluşmaktadır: sokak suçlarıyla ilgilenen ve devriye gezen üniformalı polisler ve şehrin organize suçlar, uyuşturucu kaçakçılığı ve cinayetler gibi daha büyük suçlarıyla savaşan istihbarat ekibi. İstihbarat ekibini yöneten Hank Voight (Jason Beghe) adalet peşindeyken kanunları uygulamamaya karşı olan bir adamdır. Sert bir yapısı olan Voight’ın emrinde ancak ateşle oynayabilenler hayatta kalabilir. Örneğin Antonio Dawson (Jon Seda) gibileri. Patronuyla sorunlu bir geçmişe sahip olan Dawson birimi yönetmeyi istemektedir. Bu her gün Voight ile karşı karşıya gelmek bile olsa, azimle bekleyecektir. Yükselme hayalleri kuran sokak polislerinden elit ekibe kadar hepsinin işi zorluklarla doludur.



Cheers - Yabanci Dizi Online izle


Dizinin Konusu

Cheers, 1982 ve 1993 yılları arasında NBC televizyonun da yayınlanmış bir komedi sitcom dizisidir. Zamanının en popüler sitcom dizisi olmuştur. Cheers 1993 yılında sona erdikten sonra Cheers dizisi oyuncularından Dr. Frasier'ın başrollerinde oynadığı bir devam dizisi olan Frasier yayınlanmya başlamıştır.
Adını eski bir beyzbol oyuncusu olan Sam Malone'un işlettiği Cheers adlı bardan alan dizi, bu barda yaşanan komik olayları, tatlı atışmaları, kavgaları, romantizmi... konu alıyor. "Where Everybody Knows Your Name (Herkesin Adınızı Bildiği Yer)" ise dizisinin ana sloganıdır.
Sam, bar işletmesine rağmen geçmişte yaşadığı alkol problemleri nedeniyle alkolü tamamen bırakmıştır. Cheers'in diğer bir ortağı ise Sam'in spor hayatından eski koçu, yeni ortağı olan Ernie, nam-ı diğer Coach'tur. Ernie dizi yayında iken gerçek hayatta vefat etmesi nedeniyle sadece 3 sezon oynayabilmiştir. Barın en komik isimlerinden biridir.
Cheers'in garsonlarından Diane, üniversite mezunu entellektüel bir kadın olmasına rağmen sevgilisi tarafından bu barda terkedilmesinden sonra Sam'in teklifi ile barda çalışmaya başlamıştır. Barın diğer bir garsonu ise Carla'dır. Hırçın ve kaba bir karaktere sahip olan Carla, birbirinden iğrenç dört çocuğun annesi ve sıkı bir Boston Red Sox taraftarıdır. Couch'on ölümünden sonra katılan Woody ise diğer bir Cheers çalışanıdır ve katıksız salak bir karaktere sahiptir.
Barın müdavimlerinden Norm karısıyla ilgili yaptığı harika esprilerle ünlüdür. Psikiyatrist Dr. Frasier barın garsonlarından Diane ile çıkması vesilesiyle Cheers'in müdavimlerinden biri olmuştur. Cliff ise Diane'den sonra barda ki en entellektüel kişiliktir. Postacı olmasına rağmen çok geniş bir bilgi yelpazesine sahiptir.



Curiosity -Yabanci Dizi Online izle


Dizinin Konusu

Curiosity Discovery Channel’ın belgesel serisi. 2011′in Ağustos’unda yayınlanmaya başlandı. Her bir bölüm uzay, biyoloji, jeoloji, tıp, fizik, teknoloji, doğa, arkeoloji, tarih ve insan beyni ile ilgili. ”Evreni Tanrı mı Yarattı?” konulu ilk bölümü ünlü biliminsanı Stephen Hawking sundu. Son açıklamaları ile inançlı kesimin büyük tepkisini çeken bilimadamının yer aldığı bölüm sadece Discovery Chanell’da değil, eş zamanlı yedi kanalda daha yayınlandı.
Belgesel basit dili, eğlenceli görüntüleri ile insanı yormayan bir yapıya sahip. Ancak bu yapısı birçok soruya yanıt vermesini engellemiyor. Her bölüme 1 milyon dolarlık bütçe ayrılmakta. Özellikle televizyon dizileri ve filmlerde son dönem görmekten bıktığımız “Uzaylı İstilası” konusu, o kadar net gözler önüne serilmiş ki, herkesin izlemesini tavsiye ederim. 



Cult - Yabanci Dizi Online izle


Dizinin Konusu

Araştırmacı gazeteci Jeff Sefton, erkek kardeşi Nate’in acımasız saplantılar silsilesine, özellikle televizyondaki hit Tv programının kendisine zarar vermek niyetinde olduğunu söylediği son yaygarasından sonra, gülüp geçmeyi öğrenmiştir. Ancak kardeşi Nate gizemli bir şekilde ortadan kaybolunca, Jeff Nate’ in paranoyasını ciddiye alır ve bu süreçte CULT isimli TV programının ve aşırı derecede fanatik taraftarlarının karanlık dünyasını açığa çıkarır.
Cult ismi verilen Rockne O’Bannon’in projesinde Gossip Girl dizisinin yapımcıları Josh Schwartz ve Stephanie Savage ve ayrıca Len Goldstein’de yer alacak. O’Bannon ise dizinin yapımcılığının yani sıra senaryosunda da çalışacak.
Bir kaç ortadan kaybolma olayı ve olası bir cinayet sonrası, oldukça popüler bir televizyon Show olan Cult’in ekibinde çalışan genç ve güzel yapım asistanı ile bir gazeteci blogger iş birliği içine girerek bu programın çıldırmış hayranlarını araştırmaya başlarlar. Neden mi? Çünkü programda hayal ürünü olarak işlenen korkunç suç olaylarının, biri ya da birileri tarafından program yayınlandıktan hemen sonra gerçekleştirildiğine inanmaktadır, hem de gerçek hayatta!
    Cult, benzer yapımlardan farklı senaryosu ile özellikle mistik durumlardan hoşlanan seyirci kitlesinin yoğun beğenisini kazanmış durumdaydı. Fakat birinci sezonundan sonra en itibarı ile halen devam edeceği yönünde bir açıklama gelmediğinden, izleyicilerin çoğu yetersiz reyting sebebi ile yapımın sona erdirileceğini düşünüyor. Matthew David ve Jessica Lucas’ın başarılı başrol oyunculuklarına rağmen Cult’ın iptalinin söz konusu olması ile takipçileri bu başarılı yapım hakkında hevesin kursakta kalması yorumunu yapıyor.