5 Şubat 2014 Çarşamba

Fairly Legal - Yabanci Dizi Online izle


 Dizinin Konusu

Eskiden bir avukattı, şimdi ise bir arabulucu. Beş yıl boyunca yaptığı avukatlık mesleğini bırakmasının nedeni ise kanunların yeterince adil olmayışı. Kurallar olmadan, herkesin vicdanını rahatlatabilecek şekilde, üstün ikna kabiliyetini konuşturarak doğru olan kararların verilmesini sağlayan bir arabulucu. Üvey annesi, eski sevgilisi ve ölen babası da avukat.Babasının hukuk firması ise üvey annesi ve kendisine kalmış.
Başrolünde The L Word dizisinin Carmen’ı olarak tanıdığımız Sarah Shahi’nin yer aldığı dizinin kadrosunda; Ethan Embry, Michael Trucco, Macgyver ve Richard Dean Anderson bulunuyor. Dizinin konusu her ne kadar ahım şahım gözükmese de olaylara farklı bakış açısı getirmesiyle bu açığı fazlasıyla kapatıyor.
Kuralların, kanunların yetersiz kaldığı yerde Sarah Shahi’nin canlandırdığı Kate adlı karaktere başvuruluyor ve o da olaya el atıyor. İki tarafın da gönlünü bir şekilde alan Kate, adil olanı uygulamak için elinden geleni yapıyor. Genelde de vicdanen doğru bulduğunu, her iki tarafa da kabul ettirme kabiliyetini gösteriyor arabulucu olarak.



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder