5 Şubat 2014 Çarşamba

Cult - Yabanci Dizi Online izle


Dizinin Konusu

Araştırmacı gazeteci Jeff Sefton, erkek kardeşi Nate’in acımasız saplantılar silsilesine, özellikle televizyondaki hit Tv programının kendisine zarar vermek niyetinde olduğunu söylediği son yaygarasından sonra, gülüp geçmeyi öğrenmiştir. Ancak kardeşi Nate gizemli bir şekilde ortadan kaybolunca, Jeff Nate’ in paranoyasını ciddiye alır ve bu süreçte CULT isimli TV programının ve aşırı derecede fanatik taraftarlarının karanlık dünyasını açığa çıkarır.
Cult ismi verilen Rockne O’Bannon’in projesinde Gossip Girl dizisinin yapımcıları Josh Schwartz ve Stephanie Savage ve ayrıca Len Goldstein’de yer alacak. O’Bannon ise dizinin yapımcılığının yani sıra senaryosunda da çalışacak.
Bir kaç ortadan kaybolma olayı ve olası bir cinayet sonrası, oldukça popüler bir televizyon Show olan Cult’in ekibinde çalışan genç ve güzel yapım asistanı ile bir gazeteci blogger iş birliği içine girerek bu programın çıldırmış hayranlarını araştırmaya başlarlar. Neden mi? Çünkü programda hayal ürünü olarak işlenen korkunç suç olaylarının, biri ya da birileri tarafından program yayınlandıktan hemen sonra gerçekleştirildiğine inanmaktadır, hem de gerçek hayatta!
    Cult, benzer yapımlardan farklı senaryosu ile özellikle mistik durumlardan hoşlanan seyirci kitlesinin yoğun beğenisini kazanmış durumdaydı. Fakat birinci sezonundan sonra en itibarı ile halen devam edeceği yönünde bir açıklama gelmediğinden, izleyicilerin çoğu yetersiz reyting sebebi ile yapımın sona erdirileceğini düşünüyor. Matthew David ve Jessica Lucas’ın başarılı başrol oyunculuklarına rağmen Cult’ın iptalinin söz konusu olması ile takipçileri bu başarılı yapım hakkında hevesin kursakta kalması yorumunu yapıyor.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder