5 Şubat 2014 Çarşamba

Extras - Yabanci Dizi Online izle


Dizinin Konusu

Extras, İngiliz BBC ve Amerikan HBO ortak yapımı bir komedi sitcom dizisidir. Dizi ismi, film setlerinde extra olarak adlandırılan figüranlardan gelmektedir.
Dizinin ana karakteri Andy Millman, setten sete koşturan bir figürandır. Fakat ileride büyük bir aktör olma umudu içerisindedir. Bu figüranlık maceralarında ona eşlik eden diğer karakter ise en iyi dostu Maggie'dir. Andy ve Maggie, gerçek bir rol alma umudu ile setlerde gezinirken her seferinde başlarına türlü türlü aksilikler gelir. Andy'nin yeteneksiz menajeri Darren ile yaşadıkları sorunlarda cabası.
Dizinin en güzel yönlerinden biri, her bölümde diziye konuk olarak katılan gerçek oyuncular. Dizi de, bu oyuncuların bilinmeyen yönleri, kompleksleri, davranışları, figüranlara karşı olan tutumları tatlı ve komik bir dille anlatılıyor. Bölüm rehberine göz atarsanız hangi bölümde hangi ünlü oyuncunun konuk olarak katıldığını görebilirsiniz.
Extras, yayınlandığı süre boyunca bir Emmy Ödülü, bir de Altın Küre kazanmıştır. Bunun dışında İngiltere'nin Oskarı olarak gösterilen BAFTA ödüllerine üç kez aday gösterilmiş, bir kez de kazanmıştır. İngiliz Komedi Ödülleri'ni de iki kez müzesine götürmüştür.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder